Dintr-o preocupare care a început în anul 2002, pentru un mod de viață cât mai sănătos, am adoptat o dietă, dietă pe care o mențin și astăzi.
Combinând acest mod de alimentare – vegetarian, cu plăcerea de a mânca dulciuri, am început să fiu interesată și să experimentez producerea dulciurilor numite “raw-vegan” (crude-de post). Astfel, am experimentat de-a lungul anilor sute de reţete de astfel de dulciuri. În urma experimentelor proprii, cât și a cursurilor urmate în domeniul cofetăriei/patiseriei/ciocolateriei, am căpătat o vastă experiență și am dezvoltat o bună înțelegere a modului de alcătuire a unui desert gustos și sănătos.
Am făcut apoi un pas mai departe şi am încercat să inspir şi alți oameni în alegerea unui mod de hrănire cât mai benefic pentru organism. Astfel, din 2014, am înființat un laborator de cofetărie unde, o mică echipă, producem aceste dulciuri în totalitate naturale, în special prăjituri.
Avem astăzi poate cea mai mare varietate de prăjituri şi checuri vegane și raw-vegane din București.
Avem astăzi poate dintre cele mai bune prăjituri şi checuri vegane și raw-vegane din București.
Asta rămâne să ne spuneți dumneavoastră! ♥ ♥
Ingrediente
Prăjiturile conțin variate nuci și semințe crude, fructe uscate și proaspete, grăsimi vegetale bio (ulei cocos, unt cacao). La toate dulciurile noastre folosim doar îndulcitori naturali, cu indice glicemic scăzut, recomandați și în dietele de slăbire dar și în cazul afecţiunilor diabetice.
Prăjiturile NU conţin lactate, ouă, zahăr, gluten.
Din aceste motive sunt potrivite pentru toată lumea, inclusiv copii cu cele mai mici vârste, persoane vegetariene sau care țin post, persoane cu probleme de greutate și persoane cu afecțiuni diabetice.